Sadeltjek:  800 kr.  

Sadelprøvning : 1500 kr. - der gives rabat på dette ved køb af sadel

kørselspriser 

300 kr. for sydfyn
400 kr. Fyn
475 kr. for Sjælland og Jylland 

Tilretning :1000-1700 kr. 

En samlet pris på sadeltjek/tilretning/ kørsel ligger ml. 2050-2800 kr.

Der kan betales med kontanter,mobilpay 95568 og Bankoverførsel 

 

Sadeltjek
vi tjekker din egen sadel og ser om der skal foretages nogle tilretninger i forhold til hesten.
Vi giver altid en pris på tilpasningen og det sadelmagerarbejde der skal foretages inden vi tager sadlen med.

Sadelprøvning:

Alle sadelpriser er inkl. tilpasning til hesten. Det er kun sadelbesøget og kørslen der kommer ud over. Besøg og kørsel skal afregnes ved besøges afslutning.

Efter en samtale med dig har vi et overblik over hvilke sadler der kunne være relevante for jer som equipage. Dressur, spring, kombi, alder størrelse og type af hest, data på rytteren og max. pris. 

Ud fra dine oplysninger udvælger vi sadler, vi kan have 70 sadler med i bilen. Af disse 70 vælger vi 5-7 stykker ud og prøver på hesten og de bedste af disse tager vi en tur i. 
Da vi altid har min. 100 sadler på lager, kan vi ofte sammensætte et bredt sortiment. En sadelprøvning tager ca. 1,5 time.

Du og Hesten skal være klar til at afprøve sadler til det aftalte tidspunkt, da vi altid afprøver sadlerne under ridning.

Arbejdsgangen er sådan, at vi efter et sadeltjek/sadelprøvning tager sadlen med hjem på værkstedet og laver tilpasningen efter vores notater. Derefter skal du selv hente sadlen i vores værksted, og afregne for sadlen eller tilpasningen.

Når du køber sadel hos sadler.dk gælder følgende:
Det er sadler.dk der har ansvaret for at sadlen passer på hesten, når sadelprøvningen og tilpasningen er færdig. Det er rytteren der er ansvarlig for at vurdere om sadlen passer til vedkommende selv.

Hos sadler.dk er det den samme person der laver sadelprøvningen/sadeltjekket som også udfører sadelmagerarbejdet på sadlen.

 

Vi efterfylder nye sadler optil 3 mdr. efter købet uden beregning, der beregnes dog 400 kr. for besøg og kørsel, hvis vi skal ud og tjekke sadlen på hesten.

Efter 3 mdr. fra sadelkøbet beregnes arbejde på sadlen, efter de almindelige priser for sadelmager arbejde.

 

Man skal være opmærksom på at når sadlens tilpasses hesten, er det et øjebliksbillede af hest og rytter på netop det tidspunkt. Sadler.dk kan ikke holdes ansvarlig hvis hesten ændre facon f.eks. gennem ændret ridning, fodring, sygdom mv. og sadlen derfor ikke ligger optimalt længere. Så er det en ny situation der kræver en ny vurdering.

Det at hesten vokser fra en sadel, så den ikke længere passer hesten, er ikke en defekt i sadlen og reklamationsretten dækker derfor ikke disse tilfælde.

Under sadelprøvningen eller sadeltjek tager vi notater således at vi hurtigt  kan gå tilbage i historikken på equipagen og se hvad situationen var sidst vi så hesten