Tilpasning og stopning af sadler hos Sadler.dk. Vi udfører Sadelmager arbejde på din sadel.

Sadelmager Arbejde

Sadeltilpasning og reparation er et håndværk med en lang tradition og et væld af teknikker. 
Hos Sadler.dk er vi specialister i sadeltilpasning og benytter de bedste materialer og fremgangsmåder til en fornuftig pris.

Vi har den kompetence og erfaring, der skal til for at give dig et holdbart og korrekt sadel til din hest og det korrekte resultat af tilpasning af sadlen, så du og din hest får glæde det fælles værktøj sadlen er.

Berit Andersen er udnævnt Master Saddlefitter fra The society of Master Saddlers og specialist i sadeltilpasning og har mange års erfaring i sadler og praktisk sadeltilpasning. 
Hendes mange kurser og uddannelser i faget er din garanti for et perfekt resultat. Berit ud over at være Master Saddlefitter også Overseas retailer og Member of The Society of Master Saddlers.

Udover at have en omfattende faglig baggrund inden for Sadelmager/sadeltilpasning, har Berit en stor viden om anatomi og fysiologi, fra en uddannelsesmæssig baggrund som cand. Agro, der er med til at give et optimalt resultat.

Hos Sadler.dk har vi faste priser på en række standardtilpasninger af sadler og for større opgaver giver vi et fast tilbud, inden vi går i gang. Se her priseksempler på typiske sadeltilpasninger:

Priser:

Opstopning/ tilretning af sadlen  Pris:  1000-1700,-
Sadlens stopning er i sådan en stand at vi kan genbruge den og rette i den eksisterende stopning og opstoppe med nyt uld

Omstopning af hele sadlen Pris: 2500,-
Sadlens stopning er knoldet, hård eller ujævn og består evt. af flere forskellige materialer som ikke kan arbejde sammen. Så er der ikke noget at arbejde videre med, så alt gammelt skal ud og nyt uld i.

Ændring af bomvidde  Pris: 1200,-
Efterhånden kan mange sadler ændres i bommen, det er et sted hver mange sadelfabrikanter har ændret holdning og udviklet deres bomme så de er beregnet til at kunne holde til at kunne ændres. Således kan vi nu redde en sadel som før måtte kasseres p.g.a en forkert bomvidde. Det er forskelligt fra sadelmærke til mærke om det er muligt at ændre bom og hvor meget.

Ændring af bomvidde på Passier Pris  1200,-
Vi har tilladelse af Dirk Kannemeier fra Passier til at ændre bom størrelsen på deres sadler.

(vi ændrer også for andre butikker)

Udskiftning af gjordstropper:

Lange 1 side 100,-  / Begge sider 1500,-

Korte: 1 side 700,-  / Begge sider 1200,