Find sadler fra et bredt udvalg af kendte mærker

Hos Sadler.Dk fører vi mange af de bedst kendte mærker indenfor dressursadler og springsadler i høj kvalitet. Det er vigtigt, at din sadel passer til det formål, du har med ridning. Det kan være dressur, spring eller måske en tur i skoven. Det brede udvalg, vi har samlet her på vores hjemmeside, er udformet, så det passer til de forskellige behov og ridediscipliner, du måtte være interesseret i. Desuden fører vi et varieret udvalg af mærker, så du kan vælge præcis det mærke, der matcher dine ønsker til din sadels udseende og funktionalitet. Vælg blandt andet mellem mærker som Kentaur, Ideal, Passier, Equiline, Nora, Prestige med mange flere. Hvert mærke har deres kendetegn inden for sadler, men fælles for dem alle er materialer af høj kvalitet samt ofte prisvindende designs. Herefter er det smag og behov, der afgør dit valg af mærke. Skal sadlen have større eller mindre knæpuder, være dyb eller flad i sædet? Vi vil gerne byde dig velkommen til at orientere dig i vores store udvalg af mærker inden for sadler lige her.

Model/varenr.: 0000000030
0 anmeldelser

Butterfly Rainer Gjord

Dressurgjord i MEMOFORM.
Gjorden har en bred brystplade med antiskrid gummi der er med til at stabilisere gjorden og sadlen.

Vores erferinger:
Den store brystplade kan effektivt forindre at sadlen glider frem. Den løfter gjorden ud i albue området så den ikke ligger og snerre bag forbenene.
Brystpladen med gummi ligger på brystbenet og kan derfor have en positiv effekt på følsomme heste eller heste der let får gjordsår.

Fås i størrelserne 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75 og 80 cm

Farver: Sort eller Brun
Gjorden kan maskinvaskes ved maks. 30 grader.

Skriv farve og str. ved bestilling

890,00 DKK
Model/varenr.: 0000000031
0 anmeldelser

En læder/gjord skåret som en vifte, hvis "vinger" holdes sammen med elastikker, en form der gør det muligt for gjorden af følge hesten uden at give for højt et tryk.

Indlægges fåes i lam, læder og neopren og kan tages af og vaskes eller udskiftes.

Vores erfaringer:
En meget effektiv gjord der kan afhjælpe mange problemer både hvad angår gjordkrampe og gjordsår. Har ofte en posetiv effekt på at sadlen ikke glider.
V. heste og ponyer med lidt plads omkring forbenene kan den være for bred.

Fåes fra str 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75,80

Skriv str. og type af indlæg på bestillingen

Hvis du er usikker på om gjorden er noget for din hest er det muligt at leje gjorden 1 uge for 250 kr.

2.000,00 DKK